MOTOCICLETELE SMURD INTERVIN DIN NOU ÎN TIMIȘ

Timpul de răspuns la o situație de urgență este un factor decisiv în reușita acesteia. Și chiar dacă pompierii se antrenează constant și depun efort ca să ajungă în cel mai scurt timp la solicitările cetățenilor, nu întotdeauna acest lucru este posibil cu o autospecială mare, sau chiar cu o autosanitară SMURD.

Astfel, pentru ca pompierii să ajungă în cel mai scurt timp la o intervenție, comanda inspectoratului a dispus operaționalizarea celor 2 motociclete SMURD pentru acordarea primului ajutor medical, începând de astăzi, 15.06.2020

Motocicletele SMURD sunt folosite ca primă intervenţie medicală, iar acest fapt conduce la micşorarea timpului de răspuns şi asigurarea primului ajutor calificat victimelor, până în momentul în care, în sprijin, ajunge o ambulanţă cu capacitate de transport.

Ca și în anii trecuți, o motocicletă de intervenție SMURD va patrula prin zona centrală a Municipiului Timișoara, asigurând un răspuns prompt în zona pietonală și pe străduțele cu acces limitat.

De asemenea, pentru a asigura o reacție de răspuns cât mai rapidă la situațiile de urgență de pe autostrada A1, cea de a doua motocicletă SMURD a fost operaționalizată la Punctul de Lucru Topolovățu Mare.

INFO CONTACT

Strada Înfrăţirii, nr. 13, cod: 300126, Timişoara, Timiş

0256.434.870, 0256.434.871

0256.430.615

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

LOCALIZARE

Top