CAMPIONII DE LA ISU TIMIȘ

Pompierii militari timișeni dau dovadă de performanță și la competițiile sportive, nu doar la intervenții.
În aceste zile s-a desfășurat Campionatul Național de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne la care au participat și 3 colegi din cadrul ISU Timiș. Cei 3 subofițeri au reprezentat cu mândrie și responsabilitate, atât Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș, cât și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență revenind acasă cu mai multe premii.
Plutonier adjutant șef Vasile-Florin MÎNZATU este șef GIS în cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Timișoara și este cunoscut și apreciat de colegi ca un bun sportiv. La cei 48 de ani ai săi, Vasile este un model pentru colegii mai tineri prin zecile de competiții și maratoane de alergare la care a participat. De această dată, Vasile a câștigat 2 medalii de bronz la probele de 1500 m pistă și 3000 m cros, la categoria de vârstă 45 ani+.
Plutonier adjutant Daniela SOARE își desfășoară activitatea în Compartimentul Intendență. Daniela are experiența zecilor de competiții naționale și internaționale la care a participat de-a lungul carierei, adunând zeci de medalii și trofee. La această competiție, Daniela a câștigat medalia de argint la proba 60 m pistă și locul IV la proba Săritură în lungime la categoria de vârstă 30 ani+.
Sergent major Alexandru NICHIFOREL este un tânăr coleg care își desfășoară activitatea în Subunitatea de Pompieri din Sânnicolau Mare. Această competiție a fost una de inițiere pentru tânărul pompier, însă noi sperăm să nu fie ultima la care participă. Alexandru a câștigat locul V la proba de 100 m pistă.
Suntem foarte mândri de colegii noștri și le mulțumim pentru modul exemplar în care ne-au reprezentat.
Felicitări, dragi colegi!

INFO CONTACT

Strada Înfrăţirii, nr. 13, cod: 300126, Timişoara, Timiş

0256.434.870, 0256.434.871

0256.430.615

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

LOCALIZARE

Top