Intervențiile pompierilor de Revelion

Subunitățile de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat” al Județului Timiș au fost la datorie și în noaptea dintre ani, asigurând desfășurarea în siguranță a evenimentelor din acest weekend. Astfel, aceștia au fost solicitați și au intervenit la 𝟐𝟓𝟖 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐯𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐢 𝐬̦𝐢 𝐦𝐢𝐬𝐢𝐮𝐧𝐢 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐟𝐢𝐜𝐞.
Cele mai multe intervenții au fost pe partea de acordare a primului ajutor medical, astfel 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚𝐣𝐞𝐥𝐞 𝐒𝐌𝐔𝐑𝐃 𝐚𝐬𝐢𝐠𝐮𝐫𝐚̂𝐧𝐝 𝐫𝐚̆𝐬𝐩𝐮𝐧𝐬𝐮𝐥 𝐥𝐚 𝐮𝐧 𝐧𝐮𝐦𝐚̆𝐫 𝐝𝐞 𝟏𝟏𝟔 𝐬𝐨𝐥𝐢𝐜𝐢𝐭𝐚̆𝐫𝐢.
Totodată, în acest sfârșit de săptămână, pompierii au intervenit pentru stingerea a 𝟔 𝐢𝐧𝐜𝐞𝐧𝐝𝐢𝐢 și au acordat primul ajutor medical și au asigurat măsurile PSI necesare la 𝟖 𝐚𝐜𝐜𝐢𝐝𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐫𝐮𝐭𝐢𝐞𝐫𝐞.
Având în vedere faptul că în ultimele zile s-a înregistrat o creștere a numărului de accidente rutiere la care au fost solicitate să intervină echipajele de pompieri, facem apel la conducătorii auto să fie atenți la condițiile meteorologice și să adapteze viteza condițiilor de drum și vreme.
Totodată, pentru prevenirea incendiilor la locuințe, respectați recomandările autorităților și asigurați un climat sigur pentru întreaga familie.
Pentru mai multe informații și măsuri preventive, puteți accesa site-ul nostru www.isutimis.ro sau platforma www.fiipregatit.ro.

INFO CONTACT

Strada Înfrăţirii, nr. 13, cod: 300126, Timişoara, Timiş

0256.434.870, 0256.434.871

0256.430.615

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

LOCALIZARE

Top