Asigurarea misiunilor stabilite în competență - Festivalul CODRU 25-28.08.2022

În perioada 25-28 august 2022, în Pădurea Bistra din localitatea Moșnița Nouă, are loc Festivalul multicultural, de muzică și arte – “CODRU”, dublat de acțiuni de plantare și ecologizare a pădurilor.

           Zilnic, între orele 12:00-01:00, pompierii militari timișeni vor asigura măsurile de prevenire și gestionare a situațiilor de urgență pe tot parcursul programului artistic, cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD. În sprijinul lor, pompierii voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Moșnița Nouă sunt pregătiți să intervină cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Pentru buna desfășurare a evenimentului care se întinde pe 4 zile, I.S.U. Timiș a dispus unele măsuri pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente negative care pot pune în pericol viața și bunurile cetățenilor.

Ținând cont că la aceste manifestații se preconizează un aflux mare de persoane, pompierii recomandă respectarea măsurilor de prevenire a situațiilor de urgență ce pot surveni, astfel:

  • NU utilizați focul deschis în locuri cu pericol de incendiu;
  • NU aruncați la întâmplare țigările. Este interzis fumatul în afara locurilor special amenajate;
  • NU blocați căile de acces pentru a permite intervenția autospecialelor sau accesul la hidranții exteriori.
  • NU lăsați copiii nesupravegheați;
  • În cazul producerii unui incendiu, păstrați-vă calmul și părăsiți incinta în care vă aflați, într-un mod organizat. Respectați întotdeauna recomandările forțelor de ordine, sau a organizatorilor evenimentului, pentru a rămâne în siguranță.

 

În eventualitatea producerii unei situații de urgență apelați numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

INFO CONTACT

Strada Înfrăţirii, nr. 13, cod: 300126, Timişoara, Timiş

0256.434.870, 0256.434.871

0256.430.615

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Această adresă de e-mail nu este destinată semnalării unei situații de pericol. Daca situația dumneavoastră reprezintă o urgență, vă rugăm să apelați numarul 112!

LOCALIZARE

Top