Puncte de informare preventivă cu tematică de protecţie civilă

Specialiștii din cadrul Inspecției de Prevenire au organizat 𝒑𝒖𝒏𝒄𝒕𝒆 𝒅𝒆 𝒊𝒏𝒇𝒐𝒓𝒎𝒂𝒓𝒆 𝒑𝒓𝒆𝒗𝒆𝒏𝒕𝒊𝒗𝒂 cu tematica de protecție civilă în această perioadă, în locuri cu aflux mare de persoane. Rolul acestor acțiuni a constat în conştientizarea cetăţenilor cu privire la riscurile la care s-ar putea expune la un anumit moment şi într-un anumit loc, precum şi cunoașterea măsurilor de protecţie şi comportamentul pe care ar trebui să le adopte în cazul producerii unei situaţii de urgenţă.
 
👫 Cu acest prilej, au fost informate și au primit materiale informative aproximativ 850 persoane.
Totodată, în locurile frecventate des de cetățeni, s-au înregistrat 14 acțiuni de diseminare ale campaniei “𝐍𝐔 𝐓𝐑𝐄𝐌𝐔𝐑 𝐋𝐀 𝐂𝐔𝐓𝐑𝐄𝐌𝐔𝐑”.
 
🚊 Mulțumim reprezentaților 𝐼𝑢𝑙𝑙𝑖𝑢𝑠 𝑀𝑎𝑙𝑙 𝑇𝑖𝑚𝑖𝑠𝑜𝑎𝑟𝑎, 𝑆𝑜𝑐𝑖𝑒𝑡𝑎ț𝑖𝑖 𝑑𝑒 𝑇𝑟𝑎𝑛𝑠𝑝𝑜𝑟𝑡 𝑃𝑢𝑏𝑙𝑖𝑐 𝑇𝑖𝑚𝑖𝑠𝑜𝑎𝑟𝑎 și 𝐴𝑒𝑟𝑜𝑝𝑜𝑟𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖 𝐼𝑛𝑡𝑒𝑟𝑛𝑎𝑡𝑖𝑜𝑛𝑎𝑙 "𝑇𝑟𝑎𝑖𝑎𝑛 𝑉𝑢𝑖𝑎" 𝑇𝑖𝑚𝑖𝑠𝑜𝑎𝑟𝑎 pentru sprijinul acordat în difuzarea spoturilor aferente campaniei naționale de informare preventivă.

INFO CONTACT

Strada Înfrăţirii, nr. 13, cod: 300126, Timişoara, Timiş

0256.434.870, 0256.434.871

0256.430.615

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Această adresă de e-mail nu este destinată semnalării unei situații de pericol. Daca situația dumneavoastră reprezintă o urgență, vă rugăm să apelați numarul 112!

LOCALIZARE

Top