Secțiile de Pompieri Deta și Sânnicolau Mare

Ne bucurăm să vă informăm că săptămâna trecută a marcat două momente importante în evoluția instituțională a ISU Timiș. În cadrul procesului continuu de dezvoltare instituțională, începând cu data de 𝟎𝟔 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟑, au fost aprobate propunerile conducerii inspectoratului pentru redimensionarea și dezvoltarea unor subunități de intervenție. Prin urmare, avem plăcerea de a anunța că 𝑆𝑡𝑎𝑡̦𝑖𝑖𝑙𝑒 𝑑𝑒 𝑃𝑜𝑚𝑝𝑖𝑒𝑟𝑖 𝐷𝑒𝑡𝑎 și 𝑆𝑎̂𝑛𝑛𝑖𝑐𝑜𝑙𝑎𝑢 𝑀𝑎𝑟𝑒 devin 𝙎𝙚𝙘𝙩̦𝙞𝙖 𝙙𝙚 𝙋𝙤𝙢𝙥𝙞𝙚𝙧𝙞 𝘿𝙚𝙩𝙖 și 𝙎𝙚𝙘𝙩̦𝙞𝙖 𝙙𝙚 𝙋𝙤𝙢𝙥𝙞𝙚𝙧𝙞 𝙎𝙖̂𝙣𝙣𝙞𝙘𝙤𝙡𝙖𝙪 𝙈𝙖𝙧𝙚.
 
📃 Garda de Intervenție - Stingere Deta a fost înființată la data de 1 mai 1998, în subordinea Stației de Pompieri tip I Buziaș, iar la data de 1 decembrie 1992 a fost înființată Garda de Intervenție - Stingere Sânnicolau Mare, în structura Companiei II Pompieri Timișoara.
 
Ordinul de numire în funcție a noilor comandanți a fost citit de către domnul 𝑖𝑛𝑠𝑝𝑒𝑐𝑡𝑜𝑟 𝑠̦𝑒𝑓, 𝑐𝑜𝑙. 𝑖𝑛𝑔. 𝐿𝑢𝑐𝑖𝑎𝑛 𝑉𝑎𝑠𝑖𝑙𝑒 𝑀𝐼𝐻𝑂𝐶. În cadrul acestei inițiative, fiecare secție de pompieri a fost dotată cu două autospeciale de intervenție noi, echipate cu echipamente moderne și performante. De asemenea, numărul cadrelor militare a fost suplimentat.
Această schimbare reprezintă un pas important în asigurarea unui răspuns cât mai eficient și prompt nevoilor comunității noastre.
 
Le dorim colegilor noștri succes în activitate! Vom continua să ne dedicăm dezvoltării și îmbunătățirii permanente, în scopul unei intervenții eficiente și rapide în situații de urgență.
 
 

INFO CONTACT

Strada Înfrăţirii, nr. 13, cod: 300126, Timişoara, Timiş

0256.434.870, 0256.434.871

0256.430.615

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

LOCALIZARE

Top