Misiune internațională - GRECIA 2023

În cadrul 𝑐𝑜𝑜𝑝𝑒𝑟𝑎̆𝑟𝑖𝑖 𝑖𝑛𝑡𝑒𝑟𝑛𝑎𝑡̦𝑖𝑜𝑛𝑎𝑙𝑒 𝑖̂𝑛 𝑠𝑖𝑡𝑢𝑎𝑡̦𝑖𝑖 𝑑𝑒 𝑢𝑟𝑔𝑒𝑛𝑡̦𝑎̆, pompierii români vor desfășura și anul acesta misiuni de sprijin în Grecia, în cazul producerii incendiilor de pădure.
 
În perioada 𝟎𝟏 𝐢𝐮𝐥𝐢𝐞 – 𝟏 𝐚𝐮𝐠𝐮𝐬𝐭 𝟐𝟎𝟐𝟑, patru subofițeri din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Timișoara se vor deplasa în Grecia, echipele având un aport valoros în reducerea timpului de răspuns în situația producerii unor incendii de pădure.
Totodată, în perioada 01 - 15 iulie 2023, din cadrul ISU Timiș, va participa și domnul 𝐦𝐫. 𝐀𝐥𝐢𝐧 𝐆𝐔𝐙𝐔, adjunct șef Centru Operațional, care va face parte din 𝘀𝘁𝗿𝘂𝗰𝘁𝘂𝗿𝗮 𝗱𝗲 𝗺𝗮𝗻𝗮𝗴𝗲𝗺𝗲𝗻𝘁 𝗮 𝗺𝗼𝗱𝘂𝗹𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗱𝗲 𝗽𝗿𝗲-𝗽𝗼𝘇𝗶𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗮𝗿𝗲, pe funcția de 𝑜𝑓𝑖𝑡̦𝑒𝑟 𝑜𝑝𝑒𝑟𝑎𝑡̦𝑖𝑖, demonstrând încredere și recunoaștere a abilităților sale profesionale.
 
Misiunea colegilor nostri implică sprijin în operațiunile de stingere, evacuare, protecție a populației și gestionare a situațiilor de urgență. Autorităților Republicii Elene le va fi pusă la dispoziția o autocisternă cu capacitatea de 30.000 litri.
În contextul cererilor de asistență transmise de autoritățile elene, este important de menționat că participarea pompierilor români la astfel de misiuni este coordonată și autorizată de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU). Aceste misiuni se desfășoară în spiritul solidarității și al cooperării internaționale în gestionarea situațiilor de urgență și protecția cetățenilor.
 
𝑳𝒆 𝒖𝒓𝒂̆𝒎 𝒔𝒖𝒄𝒄𝒆𝒔 𝒄𝒐𝒍𝒆𝒈𝒊𝒍𝒐𝒓 𝒏𝒐𝒔̦𝒕𝒓𝒊 𝒊̂𝒏 𝒊̂𝒏𝒅𝒆𝒑𝒍𝒊𝒏𝒊𝒓𝒆𝒂 𝒎𝒊𝒔𝒊𝒖𝒏𝒊𝒊 𝒍𝒐𝒓!
 

INFO CONTACT

Strada Înfrăţirii, nr. 13, cod: 300126, Timişoara, Timiş

0256.434.870, 0256.434.871

0256.430.615

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

LOCALIZARE

Top