Informare preventivă agricultori - luna iulie 2023

Odată cu creșterea temperaturilor există 𝐫𝐢𝐬𝐜𝐮𝐥 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐢𝐢 𝐢𝐧𝐜𝐞𝐧𝐝𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐯𝐞𝐠𝐞𝐭𝐚𝐭̦𝐢𝐞 𝐮𝐬𝐜𝐚𝐭𝐚̆, 𝐜𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐚𝐠𝐫𝐢𝐜𝐨𝐥𝐞 𝐬𝐚𝐮 𝐦𝐢𝐫𝐢𝐬̦𝐭𝐢.
Prevenirea acestui risc care, în aceste condiții caniculare, poate produce adevărate tragedii, este o prioritate pentru noi.
 
Astfel, de la începutul lunii iulie, echipele de inspectori din cadrul ISU Timiș desfășoară activități de informare preventivă și control la operatorii economici cu activitate în domeniul recoltarii cerealelor, de la nivelul judetului Timis.
Totodată, echipajele din cadrul subunităților de intervenție ale ISU Timiș se vor deplasa în localitățile din raioanele de intervenție, difuzând mesaje audio înregistrate pentru prevenirea incendiilor de vegetație uscată.
 
 
 
❗️ Reamintim cetățenilor că arderea vegetatiei uscate si a resturilor vegetale, este strict interzisa si se sancționează contravențional cu amenda in cuantum de 7.500-15.000 lei.
 
Vă recomandăm să acționați responsabil, astfel încât, cu eforturi comune să protejăm comunitatea din care facem parte.
 
Pompierii militari timișeni sunt pregătiți să intervină în orice moment pentru gestionarea situațiilor de urgență produse în perioada caniculară.

INFO CONTACT

Strada Înfrăţirii, nr. 13, cod: 300126, Timişoara, Timiş

0256.434.870, 0256.434.871

0256.430.615

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

LOCALIZARE

Top