Gestionarea situațiilor de urgență produse pe A1 în județul Timiș

În dotarea pompierilor militari timișeni se regăsesc cinci autospeciale AT 4003 de ultimă generație. Acestea au o capacitate de 4000 l de apă, 200 l de material spumant, un modul de descarcerare și un modul de acordare a primului ajutor medical în situații de urgență.

Autospecialele sunt folosite în cadrul misiunilor desfășurate de către pompierii militari timișeni, fiind destinate intervenției pentru stingerea incendiilor în mediul urban și rural ce necesită cantități însemnate de substanțe stingătoare, punându-se accent pe deplasarea rapidă, realizarea în timp scurt a dispozitivului de intervenție și utilizarea apei cu randament ridicat de stingere.

Trei astfel de autospeciale din cadrul Punctelor de Lucru Pișchia și Topolovățu Mare și Stației Făget asigura, pe lângă misiunile specifice, un sector de drum important din autostrada A1 care traversează județul nostru. În acest sens va fi asigurat un răspuns prompt și eficient în situații de urgență, pentru protejarea comunității și protecția populației.

INFO BACKGROUND

Tehnica de intervenție face parte din autospecialele achiziționate de către Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, prin Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, în cadrul Proiectului VIZIUNE 2020, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare.

 

INFO CONTACT

Strada Înfrăţirii, nr. 13, cod: 300126, Timişoara, Timiş

0256.434.870, 0256.434.871

0256.430.615

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Această adresă de e-mail nu este destinată semnalării unei situații de pericol. Daca situația dumneavoastră reprezintă o urgență, vă rugăm să apelați numarul 112!

LOCALIZARE

Top