Prezenți la datorie

Pentru asigurarea unui climat de siguranță cetățenilor din județul Timiș, pe timpul desfășurării slujbelor de Înviere, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „BANAT” al judeţului Timiş, va lua măsurile de prevenire și stingere a incendiilor prin asigurarea cu autospeciale astfel:

- La Catedrala Mitropolitană, o autospecială de transport personal și victime multiple și o autospecială de stins incendii cu apă și spumă cu echipajele aferente. - La Mănăstirea Timișeni – Șag, o autospecială de stins incendii cu apă și spumă cu echipajul aferent.

- la Biserica Ortodoxă cu hramul „Adormirea Maicii Domnului” (biserica de lângă primărie) din Municipiul Lugoj - o autospecială de stins incendii cu apă și spumă cu echipajul aferent.

- la Biserica Ortodoxă cu hramul „Nașterea Maicii Domnului”  din Orașul Buziaș o autospecială de stins incendii cu apă și spumă cu echipajul aferent.

- la Biserica Ortodoxă din Orașul Deta, o autospecială de stins incendii cu apă și spumă cu echipajul aferent;

- la Biserica Ortodoxă din Orașul Făget (str. Ștefan cel Mare), o autospecială de stins incendii cu apă și spumă cu echipajul aferent;

- la Biserica Ortodoxă Oraşul Sânnicolau Mare, o autospecială de stins incendii cu apă și spumă cu echipajul aferent; Se vor forma echipe mobile dotate cu rucsac de prim ajutor  care vor asigura intervenţia pentru acordarea primului ajutor medical pentru persoanele aflate la eveniment,  

Totodată, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,BANAT” al județului Timiș va asigura forțe și mijloace poziționale, în vederea reducerii timpului de răspuns, astfel:

- O autospecială de stins incendii în parcarea centrului comercial Billa, de pe strada Gheorghe Lazăr în intervalul 22:00 – 03:00;

- O autospecială de stins incendii la intersecția drumului european E70 cu drumul județean 572 pentru reducerea timpului de intervenție pe autostradă.

INFO CONTACT

Strada Înfrăţirii, nr. 13, cod: 300126, Timişoara, Timiş

0256.434.870, 0256.434.871

0256.430.615

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

LOCALIZARE

Top